Rondreizen

Rondreizen – Get Inspired!

 
Het is niet altijd even makkelijk om zelf een rondreis samen te stellen. Maar No Spang, We’re Here.
In de loop der jaren heeft het Waterproof team al heel wat maatwerkreizen samengesteld en met deze expertise hebben wij 4 unieke droomreizen speciaal voor jou gecreëerd.
 
Wij bieden verschillende belevenissen aan voor ieder budget. Zo is er de Highlights Suriname , een compacte reis met trips en bestemmingen die je niet mag missen. Beleef Suriname is een reis met kleinschalige bestemmingen, bijzondere belevenissen en lokale contacten. Suriname Deluxe is een reis die laat zien dat kwaliteit en comfort ook heel goed mogelijk zijn in Suriname. En de Tuintje Rondreis brengt je langs alle highlights van Suriname en bijzondere plekjes uit de speelfilm Tuintje in mijn hart.
 
Deze rondreizen hebben vaste vertrekdagen en zijn al te boeken vanaf 2 personen. Je kunt jouw reis dus (mits op tijd) het hele jaar bij ons boeken.
 
Maar je kunt je ook laten inspireren door deze rondreizen en ze nog verder naar jouw eigen wensen aanpassen. Voor alle mogelijkheden zoek je verder bij de Tours op dagtrips, meerdaagse trips en resorts voor de onderdelen om de reis echt perfect aan te laten sluiten.
 
Geef je voorkeur aan via ons formulier aanvraag reisadvies,
Want jou wens + onze ervaring = een beleving op maat.