Over Ons

 

Kwaliteit, veiligheid, transparante communicatie en een persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. We zullen je het beste van Suriname aanbieden.

Waterproof Tours Suriname

Team
Liesbeth Gummels
Oprichter/directeur

'Met Waterproof proberen we al 10 jaar waar mogelijk bij te dragen aan verbetering van de kwaliteit van het toeristisch product, bewustwording op het gebied van duurzaamheid en creatieve en innovatieve productontwikkeling. Dit zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving en je ziet het ook duidelijk terug in onze unieke maatwerkrondreizen.'


Team maatwerkreizen
Destination Management Company

Met onze uitgebreide kennis en ervaringen van alles dat Suriname te bieden heeft stellen wij voor jou een passende, unieke rondreis samen om je Suriname op de beste manier te laten beleven. Ook tijdens de reis staan we voor je klaar en geven we graag leuke inside tips voor evenementen en bijzondere plekjes!.


Touroperator
Uitvoerder van specialistische trips

Als touroperator voeren we een klein aantal specialistische trips uit en dat doen we met grote zorg voor jou en voor de omgeving. Onze gidsen, gewapend met de nodige kennis en een EHBO certificaat, begeleiden de trips met veel enthousiasme!


 

WAAROM WATERPROOF


OVER ONS

Waterproof Tours Suriname, opgericht als touroperator in 2008 en nu ook Destination Management Company, voert een klein aantal gespecialiseerde trips uit en ontwikkelt complete rondreizen op maat. Lees meer!

DUURZAAMHEID

Waterproof Tours Suriname is een milieubewuste organisatie. Bij het samenstellen van onze tours streven we naar behoud van flora en fauna en betrokkenheid van de lokale bevolking. Hoe we dit doen? Lees meer!

DMC

Gezien onze uitgebreide ervaring in de Surinaamse toerisme sector kunnen wij u van dienst zijn bij het plannen, samenstellen en boeken van uw gehele vakantie in Suriname, om uw verblijf onvergetelijk te maken. Lees meer! 

REVIEWS


  • Dolfijnen spotten is wel iets anders dan aapjes kijken in de dierentuin. Deze dieren zijn in hun natuurlijke habitat. En tijdens de trip mag je de dieren geen voer geven. De sfeer bepaal je deels zelf, maar de begeleiding zorgt er voor dat er wel iets lekkers te drinken aan boord is en een locaal snackje. Plus de veiligheid wordt goed in de gaten gehouden door de gids. Een MUST ervaring voor als je in Suriname bent.
  • Dolphin spotting is something else than watching monkeys in the zoo. These animals are in their natural habitat. Therefore it was not allowed to feed the animals during the trip. The atmosphere is partly determined by yourself, but the guidance ensures that there is something tasty to drink on board and some local snacks. Plus the safety is closely monitored by the guide. A MUST-DO experience if you are in Suriname.
  • Bij Waterproof is je trip in goede handen. Lieve leuke en vooral ook enthousiaste gidsen onder bezielende leiding van Liesbeth.
  • Op basis van onze wensen en de (terechte) inschatting wat voor soort reizigers wij zijn, heeft Waterproof Tours een op onze lijf geschreven reis door Suriname uitgestippeld.
    Wilfred
    -
  • Waterproof Tours Suriname heeft ons heel fijn geholpen met het samenstellen van de perfecte reis! Er was goed contact vanuit Nederland via de mail en facebook. En omdat het door de drukte allemaal iets langer duurde voordat de reis rond was, kregen een leuk welkomspakket met echte Surinaamse producten. En in Suriname waren de trips op en top met goede reisgidsen, comfortabele slaapplekken, mooie natuur, vriendelijke mensen en lekker eten. Aanrader.
  • Waterproof Tours heeft voor ons het complete twee weken durende reisprogramma georganiseerd. De voorlichting (op de vakantiebeurs) was uitstekend, alle beloftes zijn nagekomen en dat alles ook nog voor nette prijzen. Een paar kleine plooitjes -missende vouchers- werden op plezierige wijze gladgestreken. Kortom: Als we weer naar Suriname gaan wordt het weer Waterproof!
 

FOTO CREDITS

Lex Verspeek, Rini Pasman, Hanneke Verhagen, Liesbeth Gummels, Rabea Kabbedijk, Monique van Buuren