Over Ons

 

Kwaliteit, veiligheid, transparante communicatie en een persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. We zullen u het beste van Suriname aanbieden.

Waterproof Tours Suriname

Team
Liesbeth Gummels
Eigenaar/directeur

'Suriname is een unieke plek om je vakantie door te brengen met al haar natuur, cultuur en geschiedenis. Ik vind het fantastisch dat ik mensen via onze eigen tours of door het helpen samenstellen van hun eigen droomreis, zo kan laten genieten in dit land.'


Lizet van Velzen
Manager Operations & Marketing

Behalve dat Suriname een bijzonder land is dat ontzettend veel te bieden heeft, heb ik de afgelopen jaren al veel positieve veranderingen gezien in het toerisme, dat maakt het werk erg leuk en interessant.


Estrella Kertopermono
Promotions & Operations Assistente

Waterproof gaat voor kwaliteit op de eerste plaats, daarnaast wordt er naar gestreefd de gasten een hele prettige en vooral unieke tijd te laten meemaken op de trips. Ik vind het leuk hier aan bij te dragen.


 

Waarom Waterproof


OVER ONS

Waterproof Tours Suriname, opgericht als touroperator in 2008 en nu ook Destination Management Company, voert een klein aantal gespecialiseerde trips uit en ontwikkelt complete rondreizen op maat. Lees meer!

DUURZAAMHEID

Waterproof Tours Suriname is een milieubewuste organisatie. Bij het samenstellen van onze tours streven we naar behoud van flora en fauna en betrokkenheid van de lokale bevolking. Hoe we dit doen? Lees meer!

DMC

Gezien onze uitgebreide ervaring in de Surinaamse toerisme sector kunnen wij u van dienst zijn bij het plannen, samenstellen en boeken van uw gehele vakantie in Suriname, om uw verblijf onvergetelijk te maken. Lees meer! 

Reviews


  • Bij Waterproof is je trip in goede handen. Lieve leuke en vooral ook enthousiaste gidsen onder bezielende leiding van Liesbeth.
  • Op basis van onze wensen en de (terechte) inschatting wat voor soort reizigers wij zijn, heeft Waterproof Tours een op onze lijf geschreven reis door Suriname uitgestippeld.
    Wilfred
    -
  • Alle beloofde diersoorten meerdere malen gespot! De dolfijnen waren geweldig! En zo dichtbij! Ook de reuze schilpadden hebben indruk gemaakt!

Foto credits

Lex Verspeek, Rini Pasman, Hanneke Verhagen, Liesbeth Gummels, Rabea Kabbedijk, Monique van Buuren